Tips på at balancere arbejde og amning

Mens mange nye mødre har de bedste intentioner om at fortsætte amningen efter vender tilbage til arbejdsmarkedet, fandt en ny undersøgelse, at næsten en tredjedel (29 procent) af nye mødre der amme stop for tidligt skyldes arbejdsrelaterede spørgsmål. Disse spørgsmål omfatter at have ingen udpegede sted at pumpe (57%) og ingen plads til at gemme pumpede mælk (27 procent).

“Mens de sundhedsmæssige fordele ved amning for barnet og moderen er ubestridte, vender tilbage til arbejdsmarkedet kan forlade amning moms følelse overvældet og frustreret,” siger Sue Huml, internationale bord-certificeret amning konsul-tant og medlem af Lansinoh Amning Advisory Board.

“Mens mange mødre muligvis frygter vender tilbage for at arbejde, vil det forstyrre rutinen amning de har arbejdet så hårdt for at etablere, det er muligt, og fælles for kvinder til at amme og tilbagevenden til arbejde uden for hjemmet. Det tager planlægningen, engagement og fleksibilitet,”dog rådgiver kendt børnelæge Dr. James Sears.

Dr. Sears og Sue Huml tilbyder nogle tips til at hjælpe mødre med held lette overgangen tilbage til kontoret og fortsætte med at amme mens du arbejder:

• Invester i en kvalitet elektrisk brystpumpe: mange kvinder finder at bruge en elektrisk brystpumpe bidrager til at holde op deres mælk udbuddet bedre end manuel pumpe og giver mulighed for at pumpe nok mælk til at have ved hånden, mens de er på arbejde. “Look for en pumpe, hvor du kan styre hastigheden og suge, hvilket kan forbedre mælkestrømmen ved at efterligne din babys naturlige sutter mønster,” tilføjer Huml. “Den Lansinoh dobbelt elektrisk brystpumpe er rolig, som er god til at være diskret og bruger et patenteret system, der holder kondens/bryst mælk fra at komme ind i slangen og beskadige motoren. Sig ligeledes kommer hos en instruktions DVD.”

• Materiel op: Hvis det er muligt, mødre bør starte pumpe og frysning deres mælk omkring en måned før vender tilbage til arbejdsmarkedet. Lansinoh modermælk opbevaringsposer er specielt designet til frysning udmalket mælk sikkert.

• Tale med din arbejdsgiver: det er vigtigt at tale med din vejleder om din pumpe tidsplan og træne et nærmere afgrænset område, der er sikker, ren og privat, hvor du vil være i stand til at pumpe uden at blive forstyrret. Du kan også påpege de mange fordele ved amning for arbejdsgiveren, som reduceret sygefravær.

De fleste mødre oprette en pumpe tidsplan, der efterligner deres baby fodring tidsplan. Som hovedregel er det bedst at pumpe hver to til tre timer, som du vil være væk fra din baby.

“Når du ikke arbejder og kan være med din baby du skal amme udelukkende for at bevare og opbygge din mælk udbuddet,” tilføjer Dr. Sears.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.