Forfølgende Alternative former for energi

Rekord høj priser på amerikanske benzinpumper og fortsatte problemer-brygning i Mellemøsten, Nigeria og andre områder af betydning for den olie-drevet økonomi har gjort det klart for amerikanerne, at vi har behov for at udvikle mange nye veje til energiforsyning og produktion. Kort sagt, vi skal reducere vores afhængighed af olie, for det er i sidste ende finite og helt ærligt, de billige kilder til olie (ikke alle olie — kun de ting, der er billige at fjerne fra jorden) er ved at løbe ud. Energikonsulenter og analytikere er insisterende, billig olie har “toppede” eller er meget snart kommer til at toppe. Hvad dette betyder for os er et dyrt fremtid-medmindre vi kan finde nye kilder til kraftoverførsel vores mekaniserede og elektroniske civilisation, nye kilder, som er alternativer til olie.

Vi skal også skifte til alternative former for energi, fordi vores nuværende former for skader atmosfæren. Mens denne skrive ikke mener, at den globale opvarmning tendens er meget, hvis overhovedet, påført menneskeheden aktiviteter (kort sagt, det er en naturlig cyklus og der er intet vi kan gøre ved det bortset fra forberede virkningerne af det), vi helt sikkert bidrager i øjeblikket til t han ødelæggelse af miljøet og til ting som luftforurening med vores energikilder som de er. Kul er en anden kilde af energi, at vi er nødt til at vænne os off af-igen, det er begrænset, og det er beskidt, og brydning af det er farligt og miljømæssigt forstyrrende. Vi kan også udforske nye, strømlinet metoder til elproduktion, vi i øjeblikket generere så meget af via hydro-magt, så at vi er mindre indgribende for miljøet, når vi har brug for at bygge ting såsom store dæmninger.

Udviklingslande, som har vendt industrialiserede i de seneste årtier især vil brug for fordelene ved alternativ energiforskning og udvikling, de i øjeblikket gør langt mere skade på miljøet end USA. USA, Japan og nogle europæiske nationer har været at gennemføre undersøgelser og programmer for udvikling af alternative energikilder, og er derfor allerede førende måden i laver mindre skade på miljøet. Udviklingslande som Kina og Indien har brug at se til Japan og Vesten som eksempler på hvad forskning og udvikling til at give regeringen opbakning og private investeringsvaluta til. Vi kunne også tilføje stor robusthed til vores egen økonomi ved at være på forkant med sådanne alternative energikilder udvikling og derefter markedsføring de teknologier og tjenester til lande som Indien, Kina, Brasilien og så videre og så videre.

Biobrændstoffer fra ting som “supertrees” og sojabønner, raffineret hydroelektrisk teknologi, naturgas, brintbrændselsceller, den videre opbygning af atomenergi planter, den fortsatte udvikling af solenergi fotovoltaiske celler, mere forskning i Vind-spændte magt — alle disse er bæredygtige energikilder, der kan fungere som alternativer til de enorme beløb af olie og kul, som vi i øjeblikket er så afhængige for vores meget livsstil. Energi i fremtiden er grøn.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.