Babymøbler – indretning Nursery sikkert

Babyer er sådan en glæde at være omkring og følelse af spænding normalt hæver i perioden, hvor dets tid til at købe og vælg babymøbler for barnet.

En af de væsentlige stykker af babymøbler, der har brug for en baby er en krybbe. Selvom en krybbe er en fælles ting babyer har brug for, er udvælgelsesprocessen af picking denne type babymøbler afgørende. Hvorfor kan du spørge? Nå, ifølge de seneste rapporter, mindst 50 babyer opleve kvælning eller blev kvalt hvert år på grund af ulykker, der involverer Krybber, der er gamle og har brudt dele. Dette førte til angivelsen af USA ‘s Consumer Product Safety Kommissionen (CPSC) i 1995. Angivelsen var alt om destruktion og afskaffelse af gamle og brugte vugger. På grund af denne hændelse er den sikreste måde at sikre, at babymøbler er i god og sikker stand til at købe en helt ny. Desværre er har ikke alle mennesker de penge til at købe en ny, så det bedste, du kunne gøre er at vente på den næste bedste ting

I at købe babymøbler, Husk altid at barnet sikkerhed er på spil. Må ikke købe babymøbler blot for at spare penge, fordi du risikerer sikkerheden for barnet til gengæld. Sørg for at bruge forsigtighedsprincippet og undersøge alt. Her er nogle tips, der vil hjælpe dig med at finde den perfekte babymøbler for perfekt baby (uden at kompromittere dit barns sikkerhed samt dit budget).

Det første skridt i at vælge brugt babymøbler er at kontrollere møblerne grundigt. Sørg for at tjekke alle detaljer og kigge efter mulige mangler, løs, beskadiget eller forkert installeret skruer, beslag og andre hardware på babymøbler. En anden ting, du bør overveje er det materiale, babymøbler er lavet af. Et par minutter eller deromkring af inspektion er en klog investering både finansielt og til beskyttelse af dit barn.

Efter kontrol for indlysende visuelle defekter besøg CPSCS hjemmeside og Angiv mærke og model af varen i deres søgefeltet, bør dette bringe tilbage nogen advarsler eller hjemkaldelser.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.